Friday, November 18, 2005

Domino-dag

Jeg har lyst til at fortælle, at i dag kl. 20.15 på RTL sendes der DOMINO-DAY. Domino-day er en aften hvor unge/voksne fra forskellige lande i Europa prøver at slå verdensrekorden i domino. I sin enkelthed går det ud på at vælte så mange dominobrikker så muligt.

Nogen vil måske sige, at det ikke har noget med faget at gøre, men jeg kunne godt forestille mig, at de bruger computeren til at udtænke de billeder de vil lave, til at beregne hvordan de falder o.s.v.

Jeg tror også de har et netværk gennem computeren i løbet af året. Det er unge fra Europa der samles i Holland, og bruger dage på at stille deres projekt op. Det hele skal så kobles sammen så når den første brik vælter, skal alle vælte uden menneske hjælp. Det er et kæmpe show, hvor der er over 4 million brikker, og kan kun anbefales at se. Prøv at klikke videre på billederne, og I vil se, at klokkeren fra Notre Dame, den Trojanske Hest og mange andre billeder er lavet i dominobrikker og ligger klar til i aften. Der er stillet 4.321.000 dominobrikker op, og heraf skal 3.992.398 falde for at slå rekorden, uha det bliver spændende.

Jeg ved godt, at der kommer vild med dans i aften, men herhjemme har videoén heldigvis gjort sit indtog. Så jeg skal se domino-day, det er højdepunktet i november for mig :-). Det er vildt imponerende hvad de kan få ud af brikker i farver. Jeg bliver år på år overrasket og dybt fasineret, sidder og føler med dem når det går galt, og smiler over hele hovedet når det lykkes.

2 Comments:

Blogger Lykke Juhler said...

Hej Lone
Ja det er sjovt at se hvordan brikkerne bare falder og billedet ændrer karakter.........jo jeg kunne bestemt også bliver fascineret af dette. Dog tror jeg ikke jeg kan få min bruger overtalt til at skrotte Vild med Dans i aften. jeg skal på arbejde og hun er jublende lykkelig over at jeg vil se det med hende...så lykkelig så jeg blev budt på 3 stykker mazarin-kage i sidste uge(jeg lå syg hele resten af weekenden, fordi jeg ikke kunne nænne at sige nej tak). AK JA ingen Domino Day til mig.

18 November, 2005 06:55  
Blogger asterix915 said...

Hej Lykke

Det er synd for dig, nej det var helt til kl. 23.15. Ellers så bliver det genudsendt på søndag kl. 12.10

God weekend til dig
Lone

18 November, 2005 07:20  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

The WeatherPixie