Wednesday, October 19, 2005

Fortælling med animation og stop motion.

Søndag d. 23/10 2005

Jeg blev så forelsket i Dortes græskarmand, at jeg simpelthen blev nød til at lave noget der blinker. Og hvad kunne være mere nærliggende end et hjerte der banker *S*. Måske ikke det mest perfekte hjerte, men jeg synes det er fint.

Torsdag d. 20/10 2005

Så måtte jeg lige prøve igen. Se nu har selv jeg fundet ud af at få min animation til at køre langsom, det var nu ikke helt selv, Dorte fortalte mig om tiden mellem billederne. Tænk der er håb forude, selv for sådan en som mig.

Jeg ville gerne have ændret mit æble billed, men jeg er vist kommet til at slette det på min computer. Men så kan man jo også se processen i mit arbejde *lol*. Ha-ha, jag har fundet min æble billeder, så helt dum er jeg ikke *g*. Så nu ligger jeg en ny animation ind af min æbleserie.


Her er min løsning på opgave 2.

Jeg har valgt at bruge mine billeder fra opgave 1, hvor jeg har taget et billed, ændret på objektet og taget et nyt.


Jeg har dog forsøgt, at lege lidt i Babarosa, så jeg har lavet nogle blå stjerner på mit sidste billed. Det er et spændende program, men det tager også meget af ens tid. Jeg kunne foreksempel ikke huske hvordan jeg gjorde mine billeder små, så det brugte jeg en hulen tid på at hitte igen *g*. Det så jo ligesom ikke særligt fikst ud, at man kun kunne se stiklen af æbleskroget. Nå, det lykkedes da til sidst, og sådan ser det ud når et æble bliver spist på 5 sekunder.

Der er dog noget som undre mig. Inde i Babarosa hvor jeg kan sætte tiden, der står der "other", men når jeg skriver et tal, så reagerer den ikke, den bruge kun de viste tal????? mærkeligt. Jeg synes nemlig det går sindsygt stærkt, og vil gerne have at man kan se de enkelte billeder lidt længere, men det er kun tiden fra det sidste billed er vist, til den går i gang igen der bliver længere, jeg synes det er noget mærkeligt noget med det ur.

Thursday, October 13, 2005

Billed mishandling


Jeg har været inde i Helens blog og se på hvordan det ser ud når man ændre et billed i Paint.Net.

Dette var jeg selvfølgelig nød til at prøve selv, så jeg fandt et billed som ikke er særlig kønt i forvejen *S* (misundelse er en grim ting).

Jeg har desværre glemt hvem der har taget billedet, så derfor kan jeg ikke skrive hvem der er ophavsmand *lol*.

Monday, October 10, 2005

Test


Dette er en test for at se om jeg kan hitte rede i opgave 2.
Og hurra, hurra, hurra sørme om ikke det ser sådan ud.
Så er det bare et spørgsmål om hvad stop motion er??.
Det hitter jeg en anden dag *lol*

Wednesday, October 05, 2005

Fortælling med tekst og billeder

Onsdag d. 5/10-2005

Så har jeg prøvet at lave opgave 1 i tema 2. Det har været meget sjovt, at finde på et digt som jeg kunne illustrere med billeder. Det der har været mest frustrende er, at jeg har lavet et diasshow i HP Image Zone, hvor jeg har lagt tekst på men at jeg så ikke kan finde ud af at få det på min blog. Problemet er til at leve med, da det ikke er det opgaven går ud på, men nu var jeg lige så stolt, og synes det så mega flot ud. Pyt med det jeg kan heldigvis selv se det *lol*.

Mit digt omhandler et stykke frugt, jeg mener at man kan vise børn hvordan man kan lege med billeder og ord, samtidig med at jeg fortæller at det er vigtigt at leve sundt.

Håber nedenstående kan friste til et lille mellemmåltid.




Æblet det er stort og rundt,
lægen sir´ det er så sundt.







Mon jeg æblet skrælle må,
med min skræller som er blå.







Skrælle, skrælle rundt i ring,
det går let som ingenting.







Nu er æblet rent og klar,
ligger i min mave snart.






Skroget er nu kun tilbage,
og min mave kan ej klage.

Monday, October 03, 2005

Multimedie

Tju-hej hvor det går. I dag tirsdag d. 4/10-2005 har jeg tænkt så det bragede.

Så nu er digtet og billederne klar,
måske min opgave er færdig snart.

*lol* jeg synes det er hamrende sjovt at lege med ordene og går virkelig og hygger mig med opgaven. Det jeg har valgt at illustrere har med sundhed at gøre, så kan jeg samtidig lære børnene at det er vigtigt at leve sundt.




Obelix
Originally uploaded by LexnGer.


Så er vi i gang igen med tema ark 2, som består af digitale fortællinger/animationer. Det lyder utrolig spændende og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg går lige nu og tænker på et digt som jeg kan illustrere ved hjælp af billeder.

The WeatherPixie